Meny Lukk

Gratis analyseprogram

Skal du drive med valutatrading er det viktig å ha utstyret i orden, og noe av det viktigste er å ha et teknisk analyseprogram. Her kan du lese mer om hvordan du kan få tilgang til gratis analyseprogram med realtidskurser.

valutahandel valuta handel

Teknisk analyse

Teknisk analyse er en metode som brukes til å finne psykologien i markedet. Ved å gjøre det kan du finne hva markedet mener om en valutakurs, om den er billig eller dyr. Teknisk analyse av valuta er forholdsvis enkelt å lære seg, selv om det er omfattende og har mange tekniske begreper.

Beregnet tid: 2 minutter

 1. Besøk eToro

  etoro
  www.etoro.com

 2. Registrer en konto

  åpne konto på etoro

 3. Åpne Procharts og lag analyser gratis

  procharts gratis analyseprogram

eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Gratis analyseprogram

Et godt analyseprogram er noe du som regel må betale for, i tillegg kommer gjerne abonnement for realtidskurser. Heldigvis finnes det andre løsninger som er langt rimeligere, faktisk gratis. Følg denne fremgangsmåten for å få tilgang til gratis analyseprogram med realtidskurser.

gratis analyseprogram

Realtidskurser

Ved trading og valutahandel er det gjerne korte tidshorisonter. Det gjør det ekstra viktig å ha tilgang til realtidskurser. Ofte er kursene man får tilgang til forsinket med opptil 15 minutter, noe som gjør at de ikke kan brukes til trading. På eToro får du derimot tilgang til realtidskurser gratis

Trender, formasjoner, støtte og motstand

En sor fordel med eToros analyseprogram er at du enkelt kan tegne inn støttenivåer og motstandsnivåer. Det gir deg selvsagt også mulighet til å tegne inn tekniske formasjoner og tekniske trender som alle er nyttige ved valutahandel.

Tekniske indikatorer

Tekniske indikatorer er for de som har litt mer erfaring med teknisk analyse. Likevel er det verdt å bruke tid på å lære deg å bruke disse så raskt som mulig. Dette er nemlig indikatorer som kan gi deg signaler om trendbrudd, falske signaler eller styrken til en valutakurs. 

I analyseprogrammet til eToro kan du legge til flere ulike tekniske indikatorer som RSI, MACD, ROC, glidende gjennomsnitt, Parabolic SAR, Bollinger Bands og mange andre indikatorer.