Her finner du valutakurser i realtid gratis. Nederst på siden kan du lese mer om hvordan du kan laste ned et program for teknisk analyse av valuta. Programmet har selvsagt realtidskurser og det er gratis.

valutahandel valuta handel

Valutakurser


Default valutakurs er EURUSD, men du kan selvsagt sjekke kursen for andre valutapar. Bruk søkefeltet oppe i venstre hjørne og skriv inn navnet på valutaen du vil sjekke kursen på.

Teknisk analyse

Teknisk analyse er en mye brukt metode blant valutatradere. Dersom du trenger en innføring i dette emnet har vi en egen nettside som forklarer alt du trenger å vite om teknisk støtte- og motstandsnivåer, tekniske trender og tekniske formasjoner. På nettsiden Teknisk Analyse finner du også informasjon om tekniske indikatorer som kan hjelpe deg når du trader valuta. Har du allerede kjennskap til teknisk analyse kan du fortsette å lese. Her kan du nemlig laste ned et program for teknisk analyse av valuta, og det har realtidskurser gratis.

Få realtidskurser gratis

Markedsplassen Plus500 er for mange kjent som en av de beste handelsplassene for CFD på valuta. Selvsagt kan du også trade aksjer med CFD, eller indekser og råvarer. Programmet gir deg realtidskurser gratis for alle de viktigste valutaparene, og disse kan du selvsagt trade med CFD. Programmet lar deg også tegne inn tekniske støtter og motstandsnivåer, tekniske trender og formasjoner, sammen med tekniske indikatorer har du da et komplett program for teknisk analyse av valuta. Følg disse stegene for å laste ned programmet til din pc, iPhone eller Android telefon:

  • Gå til plus500.com
  • Last ned programmet
  • Få realtidskurser gratis

76,4% av retail tradingkontoer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape penger.